vineri, 27 martie 2009

popor de scandalizati



Asta este imaginea societatii in care traim! Suntem o societate de scandalizati, care tin cu dintii de reguli... pana cand vine vorba sa le respectam noi. Cu alte cuvinte, regulile sunt pentru altii! Ce ne mai place sa ne dam ochii peste cap, sa aratam cu degetul dar cand vine vorba de scandaluri suntem primii care savuram picanteriile. Ne plac tabloidele, divorturile, infidelitatile... adoram sa judecam ce fac altii. Sunt domenii la care se pricepe toata lumea in tara asta! La polemici suntem primii! Peste tot vezi oameni nemultumiti de modul in care traiesc, de ce li se intampla, de ce face vecinul, prietenul, colegul de serviciu, dar nimeni nu face nimic pentru a schimba ceva! Suntem un popor de frustrati... noi respiram barfe si ne hranim punand paie pe foc, desi nu recunoaste nimeni asta. Suntem al naibii de rai, plini de noi... adoram sa criticam. Avem insa o mare calitate: suntem patrioti ma! Nimeni nu are mancare mai buna ca a noastra, nimeni nu se distreaza mai bine ca romanii, nu s-a pomenit popor pe planeta asta care sa fie mai primitor!
Avem grija sa aratam bine, sa avem case frumoase, masini scumpe dar nu investim nimic pentru a ne face mai frumosi si in interior. Suntem ca o casa frumos spoita dar fara ferestre. Mintea noastra este ferecata.... romanii nu sunt dispusi schimbarii. Ne-am obisnuit in alte noastre si nu suntem dispusi sa facem un minim efort pentru a ne apropia macar cu un pas de civilizatie. Cu siguranta, daca as fi avut ocazia sa imi alg tara, Romania ar fi fost ultima mea optiune.

PS: Postarea se adreseaza "la general", imi cer scuze celor care sunt bagati in aceeasi oala desi nu merita.... dar nu si celor care se simt vizati.

Niciun comentariu: