marți, 22 septembrie 2009

new me !

Acum stiu! Oamenii se schimba dar numai atunci cand vine vremea sa faca asta ci pentru ca asa este sa fie! Nimeni nu se schimba pentru ca asa isi doreste un prieten, parintii, sora sau chiar iubitul. Nu te poti schimba, pentru totdeauna, nici macar daca iti doresti tu asta, de dragul cuiva... Poate o vei face dar te vei trezi, cat de curand, derapand! Am facut introducerea asta pentru a vorbi despre ceea ce traiesc eu, de mai bine de doua saptamani, cu maxima placere! In fiecare dimineata ma uit in oglinda si nu ma recunosc... Vad o alta Simona cu care nu eram obisnuita dar care imi e maxim de draga! Eu aia care ma ridicam, in fiecare dimineata, la 9 si ceva, din pat cu maxima scarba de parca ar fi fost ora 6 a.m., ma imbracam cu ce imi iesea prima data in cale, desi riscam sa nu fac o alegere prea buna si sa ma simt rau, din cauza asta, toata ziua, am ajuns sa ma trezesc, cu pofta de viata, cu 10 minute inainte sa sune alarma. Zambesc oricui imi iese din cale, cant in baie si am chef sa ma imbrac frumos, sa fiu frumoasa si sa se vada asta! Te intrebi ce s-a schimbat radical in viata mea! Nimic! Sunt tot eu, cu conceptiile mele de viata, cu aceeasi oameni in jur dar atat de diferita! Si mai surprinzator, pentru mine, este faptul ca am ajuns sa fac o distinctie clara asupra lucrurilor pe care inainte le faceam din instinct, a lucrurilor care trebuie facute si a celor care imi fac placere! Atat timp cat voi sti ca toate astea nu se amesteca niciodata intre ele ... voi vorbi despre haos la trecut. Am ajuns sa apreciez mult mai mult momentele mele. Cred ca stiu sa imi stabilesc prioritatile si mi-am fixat un nou tel in viata: sa ma mentin cat mai mult tanara, stralucitoare, frumoasa si plina de viata. Pentru asta am operat cateva schimbari radicale in viata mea de care sunt maxim de mandra: fara carne, fara cola, fara nopti pierdute in exces, fara tigari, fara alcool si mai ales fara compromisuri. In schimb am capatat o dependenta noua: sportul! M-am trezit facand, cu mare placere, aproape 9 ore de sala pe saptamana la care se mai adauga niste sesiuni de alergat, in aer liber, in week-end. Au aparut primele rezultate care mi-au alimentat ambitia si acum am impresia ca nimic nu ma mai poate opri! La toate astea se adauga cel putin 6-7 ore de somn in fiecare noapte si multe seri chill petrecute asa cum credeam, pana acum, ca nu am timp. Cam asta am facut eu de cand nu am mai scris nimic pe aici... ordine in viata! E un exercitiu de vointa pe care il recomand tuturor mai ales ca vointa se antreneaza cu lucruri mici ... si a mea e deja campioana!

P.S. Cine nu a avut de mult o seara minunata si isi doreste una am un pont! I-ati un pahar de apa, un ceai de fructe ... ceva, hai fie si niste pop corn, o prietena buna, buna... Aseaza-te confortabil intr-un fotoliu si savureaza "Confessions of a Shopaholic" .... este savuros filmul!

2 comentarii:

Anonim spunea...

"am operat cateva schimbari radicale in viata mea ... am cam facut 3 luni de cand le respect cu sfintenie: ..., fara nopti pierdute in exces, fara tigari, fara alcool..." - te-am vazut intr-o noapte de august in Office, erai un pic bauta si ma intrebai daca am un foc! cum vine asta ?! sunt confuza.

simona popa spunea...

:). Comentariul tau m-a facut sa zambesc! Nu am negat niciodata ca mi-am pierdut multe nopti in cluburi si tocmai de aia am vb de schimbari.