sâmbătă, 19 iulie 2008

Be free!

Inca un Liberty Parade. Inca o vara in care am uitat cum este sa dormi mai mult de 4 ore pe noapte. Alte week-end-uri cu nopti albe. Liberty Parade 2008, un moment bun sa imi amintesc cum a fost Liberty Padade 2007 si sa imi dau seama ca este un eveniment pe care nu vreau sa il pierd. Ce sa zic, revin cu impresii, after!

Inca o data, plaja dintre Venus si Saturn aduna zeci de curiosi care se strang in timpul zilei numai ca sa se uite la uriasa constructie de metal care domina privirea. Este scena Liberty Parade, un schelet imens din otel, cu lumini inteligente, ecrane video si boxe. E totul gata: si platformele suspendate pe care vor dansa animatoarele, si cortina de led screen de pe fundalul scenei... Arata spectaculos, chiar si asa, inainte ca toata armata de tehnologie sa fie bagata in priza. Iar in seara asta se fac probele de lumina si sunet. «Inca o data, cea mai mare productie de muzica electronica facuta pana acum in Romania poarta numele de Liberty Parade. Nu ne dezmintim nici anul acesta, va fi cu siguranta si mai impresionant decat anul trecut. Asteptam sa vedem din nou marea de brate ridicate in aer, din fata scenei si pana la mare, asteptam din nou sa auzim publicul cum scandeaza numele DJ-ilor, asteptam din nou sa aducem distractie, muzica si culoare in toate statiunile, cu caravana Liberty Parade, asteptam sa se faca sambata, 19 iulie, ora 17:00 si sa inceapa nebunia asta minunata!”, spun organizatorii.
Pe Liberty Parade Arena, muzica va incepe la ora 20:00 cu DJ Andi. Vor urma Vali Barbulescu, care este si MC-ul evenimentului, Optick, Allen, Dennis Ruyer, Carl Kennedy, Dirty South si Pagal pana la 06 :00 dimineata. Cel mai mare eveniment dance din Romania este gata pentru cel de-al 9-lea week-end de istorie. Scrisa, de fiecare data, de zecile de mii de participanti care fac din Liberty Parade un eveniment la nivelul oricarui mare festival international.

Niciun comentariu: