vineri, 11 iulie 2008

Boschet vs. Blonda


Bai asta e lumea in care traim. O lume plina de curve si de barbati fara creier. Pentru mine stirile moderne, care se publica in tabloide gen Can Can sau Ciao, nu exista dar... ultimele fotografii Paparazzi mi-au atras atentia! Este vorba despre pozele care au surprins bataia pe care Ion zis "Boschet" i-a aplicat-o, in plina strada, Andreiei Spatar. Intr-un tarziu, am aflat si eu de ce a batut-o: ca ea avea un nou iubit. In fine, nu asta e imporatant ci scenele pe care acele fotografii le infatiseaza. Bai orice ar fi facut nefericita nu o bati frate... si cu atat mai putin in plina strada. Si mai greu de imaginat este atitudinea celor doi malaci care stau cu mainile in buzunare si asista! Asista frate si nu fac nimic! Se uita cum distinsul malac sef ii aplica lovituri in plina fata blondei, hai si un picior, hai si o paruiala. ce crede malacul sef? Ca are drept de viata si de moarta asupra blondei, ca doar i-a luat BMW de zeci de mii de euro, a imbracat-o si a scos-o in lume. Mai mult decat atat, spun jurnalistii de scandal, unul dintre privitori este, nimeni altul, decat actualul iubit al Andreiei, fiul nu stiu carui smecher de prin politia Capitalei. Ala mai inalt cu doua capete decat Boschet se uita ca la televizor... bine macar ca nu il pufneste rasul... sau mai stii.In fine, toata aceasta drama a "blondei", devenita celebra peste noapte nu este decat o stire care se vinde al nabii de bine... Si cum era simplu de imaginat, totate pseudovedetele au iesit in presa de scandal pentru a-si da cu presupusul. Unii spun ca asa merita, altii ca bine i-a facut, in timp ce altele ii iau apararea. Ce cred eu? Ca ala care loveste o femeie nu e barbat si ca asta nu e stire! Dar ce sa ii faci? Ne place senzationalul! Asa e cu astia care nu au viata personala. Traiesc din ce li se intampla altora.
Oricum expresia ei din poza pe care o puteti admira mai sus este monumentala frate. Cum isi tine ia boticul incordat chiar si cand este lovita, sa fie sexy balamuc daca ma intelegi. Ochelarii de soare la purtator, ca doar sunt scumpi si trebuie sa ii vada lumea. Ce mai tre sa fie frumoasa in orice pozitie si ipostaza ca nu se stie de unde sare un paparazzo si mai stii cine o vede. Acum ca s-a terminat telenovela cu Boschet, duduita are nevoie de un nou sponsor. Cine se baga?

Un comentariu:

Anonim spunea...

ce "stire fantastica"! ma felicit ca nu citesc aceste fituici, mai sus pomenite, nici macar de plictiseala....e trist totusi ca au tiraj mare si implicit cititori numerosi asemenea "ziare"...ma rog....fiecare e liber sa citeasca ce vrea!
tot pe aceeasi treapta as situa si "stirile de la ora 5"...urata imagine se transmite in afara granitelor despre Romania