vineri, 10 aprilie 2009

MIA CULPA!

De la un timp am observat ca urasc sa socializez... doar asa de dragul de a socializa, de parca avem prea mult timp la dispozitie si nu avem ce face cu el. Spun asta pentru ca, probabil, nu putini au fost cei care, in ultimele zile, au incercat sa fie simpatici cu mine (sa ma intrebe de sanatate - n.r.) si s-au lovit de o reactie urata (recunosc)! Stiu ca nu e corect... stiu ca asa ceva nu se face... Imi pun singura cenusa in cap dar... ce sa fac si eu? Am uitat sa imi iau pastilele de amabilitate si cine ma cunoaste stie ca asta e grav. Am devenit, pentru o perioada de timp scurta (sper), Simona aia nesuferita din trecut, pe care am facut eforturi sa o reneg. Stiu ca in ritmul asta risc sa nu mai primesc nici macar un telefon de curtuazie, dar imi asum riscurile. Am o perioada proasta... in care sincer, nu prea ma inteleg nici macar cu mine. Nu stiu daca intereseaza pe cineva, dar.... trece! Promit sa redevin simpatica... pana atunci urmariti indicatoarele pe care scrie cu litere de o schioapa : "O C O L I T I!!!!". Multumesc anticipat pentru intelegere!

PS: Imi cer scuze maria pentru ca iti inchid telefoanele in nas... si apoi nu am nici macar bunul simt sa imi cer scuze (desi imi atragi atentia intr-un mod foarte "subtil".
PS2: Imi cer scuze celor carora nu le-am raspuns la telefon sau pe care nu i-am sunat desi am promis asta(dar pe bune ca asa e mai bine)... altfel riscam sa fie ultima daca cand ati fi vorbit cu mine!

Da stiu, viata e frumoasa.... cand o sa mai fie 10 aprilie 2009... bla bla! Ma tratez!!!! am ales sa fug de lume... dar sunt constienta ca tot eu o voi cautat!

Un comentariu:

Anonim spunea...

da..o sa-ti mai trimit o galeata de cenusha, sa-ti mai torni putina!!