vineri, 8 mai 2009

PARADA MIRESELOR


Iti mai aduci aminte cat de mult ti-a placut rochia ta de mireasa? Nu-i asa ca te cuprinde nostalgia cand iti privesti rochia asezata pe umeras intr-un colt de dulap?
Acum s-a ivit ocazia! Poti sa etalezi frumusetea rochiei tale de mireasa la PARADA MIRESELOR!



Evenimentul, unic in Romania si in Europa, va avea loc in data de 17 mai 2009 pe traseul Piata Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei (in fata Palatului Parlamentului). Bride Parade va incepe la ora 10.00 si se va desfasura pe parcursul a aproximativ 4 ore.

Toate miresele trebuie sa aiba o zi speciala numai a lor, o zi in care sa fie tratate ca niste regine: sa fie fotografiate, filmate, prezentate unui oras, unei tari intregi, rasfatate cu premii si surprize!!!



Nu esti casatorita? Te pregatesti pentru cea mai importanta zi din viata ta? Atunci nu pierde ocazia! Cu o rochie simpla, alba poti participa la alai. Va fi repetitia generala pentru nunta ta! Inscrie-te pe www.brideparade.ro si poti chiar tu sa fii castigatoarea rochiei de mireasa oferita de organizatori!



Am primit pe e-mail un comunicat de presa pe care, pur si simplu, nu am rezistat fara sa il fac public. Mi se pare o "altfel" de initiativa... pe care vreau sa o salut!

4 comentarii:

Unknown spunea...

Constanta nu e departe de Bucuresti. Participi? :)

Da, e altfel, si ma bucur ca lumea vede acest lucru.

simona popa spunea...

imi e imposibil sa particip pentru ca nu am rochie... dar as putea gasi una :)

Unknown spunea...

Mai ai timp pana duminica! O prietena/sora/colega sigur are! :)

cornel spunea...

e mirifica parada mireselor...ca o migrare a fluturilor