luni, 17 august 2009

New me ... cu ochelari!

Ei bine, dupa trei ani in care m-am chinuit de din rasputeri sa ascund asta, sa ma conving ca mine ca nu e asa, acum recunosc: SUNT MAXIM DE CHIOARA! Ei bine fratilor, am sa port ochelari, o sa o fac si pe asta si daca ma iau dupa ce spunea Mihnea (cum cine e Mihnea, am fost colegi de clasa la D, cu D de la Dragoste) vor fi o persoana cu handicap (cica ochelaristii sunt handicapati, asa spunea el care, de altfel, e unul dintre ei). Am depasit faza de negare si chiar mi-am facut o programare la oftalmolog asa ca in curand ma veti vedea cu ochelari.... GROAZNICCCC!!!! Sa nu va imaginati ca mi-a fost usor sa iau o astfel de decizie dar era timpul... asta daca nu vreau sa fac "pietonii buchet pe trecere" (by Moni) atunci cand conduc noaptea! Deci daca stiti vreun club al ochelaristilor nefericiti, lasati-ma sa stiu, pentru ca vreau sa ma inscriu: Buna sunt Simona, si sunt chioara!

P.S. Acum urmeaza partea aia cu alesul ramelor. Am avut ieri o tentativa dar m-am plictisit repede. Mi-am dat seama ca si cu ochelarii va fi la fel ca si cu barbatii (nici unul nu este suficient de bun)... asa ca va trece probabil ceva pana ma voi decide, asta daca nu voi lua primele rame cu strasuri care imi vor ieis in cale. Cat depsre dioptrii am o presimtire sumbra .... gen -1, cel putin.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Handicap ochelariiiii!!!
Nu cred!
priveste partea pozitiva a luucrurilor... vei vedea bineeeeee!
Apropo! Mai nou am observat ca se poarta occhelarii si in club:)))))
(era o gluma, la cat de bine scri esti o persoana minunata , bine infipta in lumea asta, asa ca... nu vad care este problema?)
Sincer nu cred ca iti pasa foarte tare de ce cred ceilalti despre tine... si nici nu ar trebui!

Unknown spunea...

Join the club! :)) O sa fii superba si vei vedea mai bine! Plus ca vei fi mai sexy si mai 'telectuala! :)