marți, 12 august 2008

blondele prostesc barbatii - nu spun eu ci cercetatorii!

Hai sa vorbim astazi despre blonde si despre cercetatorii britanici! Care e diferenta? Insesizabila as spune ei... De fapt e una. Daca blondele nu vorbesc niciodata despre cercetatori, multe dintre ele nestiin ce e ala, cercetatorii fac studii despre blonde. Sa vedem ce spune cel mai recent. De la minunatii oameni de stiinta de data asta nu britanici cu francezi, ramasi in pana de idei, sau aflati in pauza de elaborat teze si tratate: Blondele cauzeaza grav... neuronilor!

Cercetatorii de la Universitatea din Paris X-Nanterre (geniile alea care in '68 au iesit in strada sa protesteze ca nu e si-n Franta comunism) au testat barbatii pentru a vedea cum reactioneaza atunci cand intra in contact cu diferite tipuri de femei. Subiectii studiului au sustinut teste de inteligenta dupa ce s-au uitat la poze cu femei. Rezultatele au aratat ca punctajul celor testati a scazut dupa ce au vazut fotografiile cu blonde! Cercetatorii au tras concluziile si astfel a reiesit ca barbatii sunt prostiti de femeile blonde, care pur si simplu le fura mintile. Uneori si banii, cardurile si masinile, as completa eu. Ei au mai explicat ca 9 din 10 barbati, daca intalnesc pe strada doua femei, una blonda si una bruneta, prima la care se vor uita va fi blonda. Asa se explica de ce tot mai multe femei aleg sa isi deschida culoarea parului (nu si eu! sa ma omorati ianinte sa apuc sa fac asta, multumesc anticipat).

Marilyn Monroe a fost prima

Prima femeie care a atras succesul datorita culorii de par a fost Marilyn Monroe. Ea a fost prima bruneta care nu s-a temut sa-si oxigeneze parul. Schimbarea i-a incitat si atras pe barbati ca un adevarat magnet, iar lucrurile au ramas neschimbate de atunci.

Niciun comentariu: