marți, 17 iunie 2008

cele mai noi gadgeturi!

Din ciclul ce mai debiteaza mintea umana... ce face omul la plictiseala, sau nevoia te invata iti prezit cele mai tampite, inutile sau cum vrei sa le spui tu inventii. Este adevarat ca putem trai fericiti si fara ele, dar unele chiar pot fi utile. Pentru cine lucreaza in Ctv unul dintre cele mai noi gadgeturi:
Ceasca sub cheie (ca iar imi aduc aminte ca niciodata nu imi gasesc cana in locul in care am lasat-o sau o gasesc plina cu te miri ce nu beau eu niciodata)


Ti s-a intamplat sa iti dispara ceasca de pe birou pentru ca un coleg binevoitor ti-a imprumutat-o crezand ca si la serviciu se aplica regula „ce-i al tau e si al meu”? Acum nu trebuie sa mai treci prin procesul de recuperare a canii pentru ca nimeni nu o sa se mai atinga de ea. De ce? Pentru ca doar tu ai cheia care astupa gaura din ea!

Ceasul cu zilele



Pentru cei care nu stiu in ce zi suntem s-a inventat ceasul care, in loc de cifre, are zilele saptamanii.

Tricoul pentru turisti (asta e pentru Cata cu dedicatie, care vrea sa se faca turista)



Iti place sa calatoresti; da, dar iti e greu sa inveti chineza, finlandeza, portugheza s.a.m.d? Atunci iti va fi de ajutor tricoul pentru turisti care va fi cel mai bun ghid oriunde te vei duce. Unde mai pui ca este si mai usor de carat decat o cartulie plina de fraze pe care habar nu ai cum sa le pronunti.

Tava pentru neindemanatici (in sfarsit s-a inventat ceva si pentru cei cu doua maini stangi ca mine :D)


Acum oricine se poate angaja pe post de chelner fara sa aiba mare pregatire si fara sa rastoarne tava cu mancare pe clienti; asta datorita tavii pentru neindemanatici. Aceasta este prevazuta cu gauri speciale in care sa-ti intre degetele pentru o mai buna sustinere.

Foarfeca minune

Cu totii avem probleme atunci cand trebuie sa taiem drept. Probabil satul de aceasta problema un croitor a inventat foarfeca minune cu care nu vei mai da gres niciodata pentru ca are o banda adeziva care se lipeste de material. Tot ce trebuie acum sa faci este sa urmaresti banda.

Toasterul ideal


Chiar de curand mi s-a stricat toasterul si face figuri. Ori nu prajeste painea, ori o arde. Oricine poate sa evite situatiile de acest gen cu noul toaster de sticla. Astfel poti sa vezi in ce stadiu de prajire se afla felia de paine ca sa stii cand sa opresti aparatul. Pe cand oala care face mancare singura, cu dedicatie pentru mine :D

WC-ul pentru barbati (nu comentez ca iar suneti ca sunt rea... oricum abia ma pot abtine)


Daca te-ai saturat de gura prietenei/logodnicei/sotiei/mamei/fiicei/surorii etc. care iti reproseaza ca nu ai ridicat capacul de la WC sau ca ai uitat sa-l lasi in jos, s-a gasit o solutie si pentru tine: capacul de WC bazat pe acelasi mecanism ca si capacul de la un cos de gunoi.

Niciun comentariu: