duminică, 27 ianuarie 2008

top 300

astazi am auzit o declaratie care m-a socat si care in acelasi timp mi-a dat de gandit... Am citit declaratia unui domn, nu spun cine :), care la cei 40 de ani ai sai spunea ca a castigat atat de multi bani incat nu ii poate cheltui intr-o viata. God! God! God! Eram constineta ca exista oameni care au bani, care nu isi fac griji pentru ziua de maine... dar nu m-am gandit nicio secunda cum ar fi sa ai atat de multi bani incat sa iti permiti sa iti cumperi tot ce iti doresti. Sa nu te intereseze niciodata cat costa un produs si sa iti cumperi bilete in zona VIP, doar pentru ca sunt mai scumpe si pentru ca da bine. Unde este provocarea intr-o astfel de viata? Sincer trebuie sa fie foarte trist :)). Si mai interesant este ca oamenii acestia, extrem de bogati, nu epateaza. Nu ies in evidenta cu nimic! Doar daca ai un ochi foarte fin le poti aprecia croiala impecabila a hainelor, ceasurile scumpe si parfumul de calitate. Oamenii astia merita tot respectul..

2 comentarii:

steli spunea...

nu stiu daca ai afirmat in stiulul tau ironic cum k acesti oameni merita respectati, dar crede-ma ca ei nu vad nimic trist in cliseul pe care l-ai prezentat, ba din contra, pt ei fiecare zi e o provocare, ei vor dori mereu sa se afirme peste ceilalti cu orice pret, indiferent k e vorba de bani, masini scumpe ( vezi de ex: razboiul Maibach-urilor patronilor din fotbal ) haine, femei, sau stilul monden de a trai. Concluzia, orizontul lor ingust de a intelege sensul vietii se rezuma la o simpla propozitie: " vreau sa fiu mai tare decat ceilalti ! "

Benny spunea...

Re la comentariu: Nu toti sunt asa. Tu te referi doar la cei care apar la TV si in ziare din cauza "excentricitatii" lor. Dar sunt multi asemenea oameni care nu se "afirma". Eu nu ii invidiez pentru ca atunci cand ai atatia bani nu stii cine ti-e prieten si cine nu. Nu mai poti avea incredere in nimeni si ai mari sanse sa o iei razna facadu-ti griji ca o sa te "goleasca" cineva.