marți, 29 ianuarie 2008

Sezonul primavara-vara 2008 pentru barbati


Cei mai cunoscuti designeri au prezentat la Milano colectiile pentru primavara-vara 2008 si pentru barbati. Casele de moda mizeaza în acest an pe lux si eleganta.

Donatella Versace propune tinutele tip smoking cu o nota rock. În noul sezon dispar culorile stralucitoare si accesoriile aurii.

Barbatul Prada este caracterizat de materiale pretioase (matase, mohair si piele). Pantalonii sunt din stofa cu talie joasa dar accentul cade, în continuare, pe camasi. Culorile sezonului viitor sunt: verde, roscat, alb murdar si bej. Prada pune accent si pe accesoriile luxoase din materiale rare si din metale pretioase.

Armani combina stilul clasic cu cel sport. Pantalonii eleganti sunt asortati cu bluze sport trase peste camasa. In viziunea Armani, negrul este dominator si în sezonul cald. Armani se inspira din anii '30, amestecând eleganta cu excentricitatea.

Roberto Cavalli s-a inspirat în colectiile pentru barbati din Vestul salbatic. Centuri voluminoase si pielea de sarpe fiind vedetele sezonului.
.

Niciun comentariu: