marți, 29 ianuarie 2008

Sezonul primavara-vara în viziunea designerilor


Emporio Armani propune pentru sezonul primavara-vara 2008 tinute în alb si negru, fuste cu croieli simple si multe jackete. Nici pentru seara gama cromatica nu este mai bogata. Rochiile Emporio Armani sunt negre sau metalizate.
Fendi impune pentru sezonul urmator o noua lungime pentru fuste si rochii: sub genunchi. Fustele vor fi extrem de elaborate, cu multe suprapuneri, volane si cu imprimeuri grafice. Un accent deosebit este pus si pe accesorii: curele late se metin în tendinte.
Dolce&Gabbana propune un stil avangardist. Designerii sicilieni propun fuste mini si rochite lejere senzuale din mãtase transparentã. Si creaþiile din tull cu volum au revenit în atentia designerilor italieni.
Gucci aduce în atentia publicului stilul Barbie, fustele si rochile cu talia marcata prin curele late si jackete de piele.
Roberto Cavall propune accentele victoriene, cu influente ale anilor '70 (o varietate de rochii albe cu dantela). Un element cheie sunt franjurii. La Cavalii, franjurii sunt mai grosi si sunt prezenti pe jackete sau saluri. Must have pentru vara sunt bluzele din matase si jacketele cu imprimeuri florale, purtate cu jeansi.
Versace. Cuvântul definitoriu pentru colectia primavara-vara 2008 a casei este "senzualitate". Donatella a transformat rochiile clasice din matase, în veritabile bijuterii si a învatat bine lectia minimalismului. Pentru tinutele de zi, Versace propune un stil lejer.

Niciun comentariu: