miercuri, 4 iunie 2008

Are baterie si iti salveaza relatia :)


Pentru cei care tin minte finala turneului de ping-pong amatori, dar nu si aniversarea nuntii.

Ai uitat vreodata aniversarea casatorie voastre? Bineinteles ca ai uitat-o, doar nu o sa tii minte chiar orice. In schimb, scandalul care a urmat dupa aia sigur l-ai tinut minte! De acum, insa, acest lucru nu se va mai intampla pentru ca niste baieti destepti (si probabil casatoriti) au rezolvat problema, inventand "The Remember Ring", verigheta care-ti aduce aminte de ziua cand ti-ai legat destinul de aleasa inimii tale bla bla bla.

Verigheta incepe, cu 24 de ore inainte de data aniversara, sa se incalzeasca timp de 10 secunde la fiecare ora, astfel incat este imposibil sa uiti ca trebuie sa-i iei ceva frumos, ca sa treaca peste trauma ca e maritata de 20 de ani cu tine. In plus, bateria miniaturala din interiorul verighetei nici nu trebuie schimbata niciodata, deoarece transforma caldura degetului tau in electricitate, functionand o vesnicie. Costa doar 1800 RON - dar gandeste-te ca chipul sotiei tale atunci cand va vedea ca in fine ti-ai amintit data casatoriei voastre este nepretuit.

Mult prea tare. Urmeaza robotul care iti spala nevasta pe spate, ala care baga berea la rece, care maigaie catelul si schimba copilul si ala care sta de vorba cu soacra cand ea povesteste amintirile din tinerete... Asta e reteta unei casatorii reusite! asteptam sa se inventeze cate o chetie care sa ne scape de treburile "murdare"

Un comentariu:

Anonim spunea...

Am nevoie de aşa ceva în anumite momente :)