vineri, 9 mai 2008

meseria de gospodina

Vreau sa ma fac gopodina! Recunosc ca ideea nu imi apartine, mi-a fost inspirata de o prietena, nu spun cine, care m-a sunat intr-o seara si mi-a spus: "Sim, m-am saturat, nu imi mai trebuie nicio televiziune din tara asta, vreau sa ma fac gospodina!" Atunci am ras... de altfel este o idee "minunata"! De ce naiba sa nu fim si noi gospodine, macar asa de fun , sa vedem cum e! Oricum imi imaginez ca nici asta nu este prea simplu. Ca sa fii gospodina trebuie sa faci fata unor atributii deloc simple: trebuie sa calci, sa speli, sa faci mancare, sa cresti copii... nu neaparat in ordinea asta, dar in fine! Cert e ca nu e simplu! Cu toatea astea, o multime de femei imbratiseaza cu succes cariera de gospodina! Cat despre mine!?! Inainte sa ajung gospodina voi avea grija sa ma sinucid. Asta ca sa nu distrig viata vreunui nefericit care m-ar lua de sotie. Asta inainte sa ajung sa imi pun bigudiuri si sa port sort. Inainte sa invat sa fac poale in brau si sa imi miroase parul a ciorba! OMG! Nici nu pot sa ma imaginez, dedicandu-mi intreaga existenta unui barbat, caruia sa ii gatesc cinspe feluri de mancare, si crescand copii. Cred ca nu ar putea sa ma pedepseasca cineva mai rau de atat! Asta ar fi sfarsitul clar! Desi din putina mea experineta de viata am realizat ca sunt barbati care isi doresc asta... femeie de casa! Ce sa le zic, sa o stapaneasca sanatoasa (ca sa nu spun sa se spele cu ea pe cap) si unora chiar le doresc sa aiba parte de o astfel de sotie... asa sub forma de blestem! :))Si, pisi, stai linistit ca nu ma refer la tine :p

2 comentarii:

Anonim spunea...

vai simona, am citit si am ras cu lacrimi. Pentru o secunda am avut o viziune cu tine in bucutarie... Neehhh! De fapt ar fi o viziune cu tine in bucatarie, dar sa nu vorbim despre asta :)). Lasa mama, vezi-ti tu de ala tale, salon, shopping, intervieveala... lasa mama gospodareala pentru altele. Cat despre nefericit... Mmmmm! Nu stiu cat va fi de nefericit! Ma ofer eu.... vreu sa fiu nefericit toata viata plsssssssss :))

Anonim spunea...

bai eu iti spun in fiecare zi ca esti nebuna, dar de data asta ai intrecut orice limita! Auzi la ea, sa se faca gospodina! Vai de capul aluia care te-o lua :))) Baby tu nu stii sa prajesti un ou, stay calm... fa ce faci acum, si lasa gospodareala pentru altele, ca nu e asa o joaca cum iti imaginezi tu :p. Lasa pisi ca iti gasesti tu unul sa iti puna menajera, ce sa iti strici tu manichiura facand poale in brau :))