duminică, 10 februarie 2008

shoot the dj
























































O seara de crush autentica, in care eu am avut super chef sa ma distrez, o companie foarte ok... ce mai toate conditiile pentru a fi o seara reuita. Din pacate nu a foat totul perfect :(. In fine, sa o iau cu inceputul! Am inceput seara in Berlin, unde am mers pentru a ne lua portia de muzica buna. Am stat acolo cam 20 de minute, timp in care am auzit-o pe Ram spunand de cel putin 3 trei ori: "Muzica asta nu o vom auzi in CRush!" ... si a avut mare dreptate. Mare.. bip.... DJ ala din Crush. Bai nene nu stiu cine era dar imi vnea sa il impusc si sunt sigura ca nu eram singura care gandea asa. De la 1 pana la 3 n-a tinut cu muzica scoasa de la naftalina... melodii super fumate gen Madonna - Like a Prayer (1989) sau Usher - yeah! Domnule dj asta este muzica sa o pui tu intr-un club care se vrea de fitze? De mai multe ori am avut impresia ca ascult un pot de radio prost sau ca sunt in discoteca de la tara.... Ramona mea imi facea fetze, fetze asa ca super dispozitia mea incepea sa se ruineze. Oana ea singura care imi spunea, din cand in cand, cu jumatate de gura ca e ok si ca se distreaza dansand pe muzica din secolul trecut:)). Nici ea nu credea!!! Dj nostru mai avea putin si ne onora si cu o piesa din folclor. Ile si Cata au stat jos toata seara :). Asa doamnelor ca de aia ati venit in club :). Cat despre ceilalti oameni de la masa si despre cei care erau in trecere... li se citea distratia pe fata :)). Cu 5 min inainte sa plecam noi, adica dupa 3, cred ca se schmbase dj ca muzica revenise la sentimente mai bune... prea tarziu. Am stat jos cred ca maximum zece minute toata seara chiar daca avem pantofi cu tocuri de 12 cm. Nu iti imagina ca muzica a fost cea care nu m-a lasa sa stau jos... nici pe departe. Venisem sa ma incarc cu energia penru o noua saptamana si asa am facut. Daca ma ntrebi pe mine zic ca a fost ok, per ansamblu seara, dar cu siguanta, ar fi fost loc de mai bine. Aaaaaa si era sa uit. Ramona a intrat aseara oficial in clubul camasilor albe asta dupa ce a schimbat 20 de tinute inainte sa plece de acasa... a esuat in deja celebra camasa alba :D. Sorry Ram nu am putut sa ma abtin :D. Cat despre modul in care am incheiat seara... chill e cuvantul cel mai potrivit... Acum poti sa intelegi ce vrei ;)
Pentru mai multe poze da click pe:

2 comentarii:

Anonim spunea...

ahaaa...vezi ce se intampla daca mergeti la party fara sa va ganditi si la cei mai putin norocosi care merg a doua zi la munca:P

Dixie spunea...

In proportie de 90% din cluburile din constanta muzica lasa de dorit mult de tot, acesti tipi care se numesc sau mai bine zis se intituleaza "DJ"...au reusit sa puna mana pe un cd pe care il ascultam in fiecare seara...ca de ..este greu sa faci rost de alta muzica.Oricum lumea iese la disco ca si cum ar fi intr-o cafenea dar cu muzica putin mai tare..eventual sa ne dea si ceva de mancare ca sa se simta si stomacul bine.....offfff inchei aici ca incep sa ma enervez pe subiectul asta!!!!