luni, 17 martie 2008

despre ce vorbesc femeile!?!

Un studiu realizat de cercetatorii americani a confirmat un lucru pe care oricum il stiai demult: ca, atunci cand se intalnesc, femeile vorbesc in mod inevitabil intre ele despre cat s-au ingrasat. De la fizica cuantica tot la celulita ajungi. Nu e vorba despre ingrasarea barbatilor (toata lumea stie ca aia nu e grasime, ci sunt muschi, care se dezvolta cel mai bine de la bere) ci a doamnelor. Potrivit studiului, in peste 90% din cazuri ele vor aborda, indiferent ca discutia s-a pornit de la Andreea Marin sau de la fizica cuantica, si subiectul “cine a pus mai multe kilograme pe ea in ultima vreme si de ce”.Barbatii sunt mult mai putin interesati de acest subiect, deoarece in cazul lor nu exista o presiune sociala sa fie slabi, afirma autorii studiului. In schimb, femeile se elibereaza de aceasta presiune discutand despre ingrasare si asteptand ca partenerele de conversatie sa le confirme ca nu sunt grase, ci doar pufoase sau au un picut de celulita, dar trece cu crema.

Curele de slabire, semn de bogatie!!?!!!

In opinia cercetatorilor americani, acest fenomen este caracteristic tarilor bogate (inclusiv Romania – tari bogate= tari unde gustarea consta si in altceva decat o lacusta prajita), unde mancarea este in abundenta. Preocuparea pentru greutatea corporala si curele de slabire, spun savantii, ar fi un semn al bogatiei. In schimb, daca vrei sa nu-ti mai auzi consoarta plangandu-se prietenelor ca s-a ingrasat, muta-te in lumea a treia, unde sa fii gras e un semn de bunastare, asa ca iubita ta din Biafra se poate lauda la telefon: “Auzi, fata, azi am mai pus pe mine cinci kile, alea la serviciu or sa crape de invidie cand or sa vada ca se rupe scaunul cu mine”.

Studiul asta mai are o parte buna: le lamureste barbatilor o curiozitate din cauza careia nu pot dormi si anume "despre ce vorbesc femeile atunci cand se intalnesc!" Vedeti ma nu vorbim despre voi asa cum va place sa credeti. Avem subiecte mult mai importante de discutie ca, de exemplu, celulita sau ultimul lip stick lansat de l oreal.

Niciun comentariu: