sâmbătă, 1 martie 2008

Si vedetele o dau in bara





Jessica Biel a fost singura care a reusit sa straluceasca pe covorul rosu. Cu ocazia premiilor BAFTA, actrita si-a afisat si noul look. Acum seamana mai mult cu Ileana Cosanzeana. Emana un aer provincial. Jessica are un zambet minunat asa ca nu prea mai are importanta ca a ales un ruj roz.
Sienna Miller a ales o tinuta complet neagra. Poate prea neagra... astfel incat ai senzatia ca a gresit ceremonia. Asta pana se intorcea cu spatele. Vazand pozele cu partea dorsala a actritei imi vine in minte expresia „Din spate papusa, din fata matusa”.
O alta aparitie sexy a fost actrita Thandie Newton care mai avea putin si isi expunea nurii. Pacat de cureaua din plastic ciclam care alunga orice urma de eleganta.
Kate Hudson a aratat precum trofeul de la Oscar! Ar putea sa deschida o noua rubrica in Cartea Recordurilor pentru rochia cu cele mai multe paiete.
Keira Knightley continua sa isi aleaga rochii in care arata de parca ar fi o mumie pentru ca este la fel de bandajata. Aceste rochii fara bretele nu doar ca ii turtesc pieptul (si asa inexistent) dar o dezavantajeaza si pentru ca are umerii foarte lati. Per ansamblu, Keira a aratat ca un barbat costumat in Mica Sirena.
Marion Cotillard a castigat premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal. Ea a incercat sa se transforme in sosia lui Beyonce inaripata si putem spune ca se bate cu Kate Hudson pentru titlul de „Cea mai impaietata rochie purtata vreodata pe covorul rosu”.
Victoria Silvstedt chiar nu stiu ce a cautat la premiile BAFTA. Poate doar ca sa isi etaleze noile silicoane. Victoria a pozat in Afrodita, versiunea starleta porno.
Dezamagirea serii a fost Amanda Peet. Actrita are toate calitatile pe care si le-ar putea dori o femeie si totusi a ales aceasta rochie de vaduva neagra accesorizata cu o salcie.
Eva Green a fost imbracata ca pe vremea bunicii. Tinuta actritei imi aminteste de hainele purtate de Mihaela Runceanu.
Tilda Swinton a castigat premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar. Este deja cunoscut faptul ca actrita face parte din categoria de „creaturi ciudate”. Asa poate fi caracterizata si tinuta ei de la decernarea premiilor BAFTA. In acest caz, macar este de apreciat faptul ca Tilda si-a construit o anumita imagine si se tine de ea cu dintii.


Niciun comentariu: