sâmbătă, 1 martie 2008

jensii retro







Jeansii reprezinta una dintre cele mai de succes povesti din industria modei, in ziua de azi ajungand sa fie purtati atat la office cat si in combinatii mai lejere pentru clubbing sau weekend.
In general, oamenii cheltuiesc sume destul de mari pe jeans, de aceea este ideal ca acestia sa fie de buna calitate, sa iti puna in evidenta atuurile si evident sa se incadreze in tendinte.
Una dintre cele mai pregnante tendinte pentru sezonul urmator, atat la femei cat si la barbati, este cea vintage sau retro care se aplica si vis-à-vis de jeans asa ca nu trebuie sa iti lipseasca o pereche cu aspect usor uzat precum cei de la Etro, Moschino sau Paul Smith.
Blugii drepti sunt in continuare la mare cautare si se regasesc in colectiile Chanel, Levis sau D-Squared fiind foarte usor de combinat cu o bluza sport, jachete cropate sau chiar sacouri. Acestia sunt realizati in general din material brut, netratat si desi in prima instanta vor parea putin rigizi, in timp se vor conforma cu linia corpului tau.
Nu foarte usor de purtat de oricine, blugii skinny sunt prezenti in colectiile internationale pentru barbati de cateva sezoane bune incoace. Pentru primavara-vara 2008 ti-i recomand pe cei gri de la Allesandro del Aqua, extrem de stylish care pot fi asortati cu success la orice, in special la tricouri culori mai indraznete si clasicii tenisi converse.

Niciun comentariu: